AA Malmgården
Malmgårdsgruppens möten
AA Malmgårdens logga

Vi har möten alla dagar i veckan, kl 19.30 - 20.30. Dessutom har vi ytterligare möten på måndagar och lördagar. Slutna möten är för dem som vill sluta dricka. Öppna möten är för alla intresserade. Nedan är ett schema över AA-möten på Malmgården.

Flera möten behöver fler frivilliga som hjälper till med kaffekokning och annan service. Är du intresserad av att hjälpa till så kontakta mötesledaren på mötet, eller kom på nästa praktiska möte (första torsdagen i månaden) så får du veta mer.

Måndagar 19:30-20:30

Stegmöte
Slutet möte.

Stegmöten fokuserar på de 12 stegen i AA. Text ur AA's Stora Boken läses. En mötesdeltagare utses för att göra en lite längre delning om aktuellt steg.


Tisdagar 19.30-20.30

Temamöte
Slutet möte.

Stående tema: Tacksamhet och vinster i nykterheten. Mötet inleds med en 5-minuters tacksamhetsmeditation. Stående tema: Vinsterna i nykterheten och Tacksamhet. Mötet inleds med en 5-minuters tacksamhetsmeditation. Därefter är temat vinster i nykterheten.


Onsdagar 19.30-20.45

Talarmöte
Öppet möte.

En inbjuden talare berättar om sin resa fram till att bli en nykter alkoholist. Observera att mötet är 1 timma 15 minuter. Här kan du se vilka som är bokade i möteskalendern.


Torsdagar 19.30-20.30

Traditionsmöte
Slutet möte.

På mötet behandlas såväl traditionerna som konferensurkunden och AA:s andra grundläggande koncept på ett lite mer informativt och resonerande sätt än på vanliga AA-möten.

Det första helgfria torsdagsmötet varje månad är ett praktiskt möte, där vi tar upp frågor för gruppens verksamhet.Några andra torsdagar under året kan också förekomma gruppsamvetsmötet, där vi diskuterar mer principiella frågor. Vi ser gärna att alla, som är intresserade av gruppens verksamhet deltar i dessa möten.


Fredagar 19.30-20.30

Andlig utveckling
Slutet möte.

Stående tema: Andlig utveckling


Lördagar 10.00-11.00

Litteraturmöte
Slutet möte.

På litteratur mötet läses och diskuteras AA litteratur. Nu läses Stora boken (Anonyma Alkoholister).


Lördagar 11.15-12.30

Att göra stegen / Stora boken möte
Slutet möte

På mötet går vi igenom steg för steg. Först läser vi ett sammandrag av texterna ur "stora boken", Anonyma Alkoholister och efter det har vi en delningsrunda där nya och äldre medlemmar delar med sig av sina erfarenheter runt aktuellt steg.

Mötet är tänkt att vara till stöd för dem som vill komma igång med de olika stegen, men också för andra intresserade, de som sponsrar, de som vill hålla stegen aktuella. Mötena kan göras om till öppna möten vid förfrågan och om detta är ok för alla närvarande på mötet.

Efter mötena brukar de som vill gå och fika. På träffarna efter mötet finns plats för frågor eller diskussioner, träffa sponsor/sponsir för att göra stegen, eller bara hänga.


Lördagar 19.30-20.30

Temamöte
Slutet möte.

Temat hämtas ur boken Dagliga reflexioner för den aktuella dagen.


Söndagar 19.30-20-30

Boktalarmöte
Slutet möte.

Vi läser och berättar om valfri AA-text. Söndagens möten har ovanligt gott kaffe.


Är det något du skulle vilja lägga till eller ändra på Malmgårdsgruppens hemsida? Har du någon annan fråga som rör vår verksamhet? Kontakta webbansvarig på info@aamalmgarden.se. Vi brukar svara inom ett dygn.